Transfer aeroport

Efectuam transfer aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni (Henri Coanda) sau Baneasa in regim vip, privat, business cu autovehicule clasificate conform normelor internationale avand in flota: autoturisme, masini, van-uri, microbuze si limuzine de lux.

Oferim transport vip catre orice destinatie din Romania, transfer de la si catre aeroport, precum si transport catre orice obiectiv turistic din tara. Punem la dispozitie limuzine cu sofer pentru transport de persoane in regim de maxim confort.

detalii

Istoria noastra

2001 -
Elegant Tours firma cu principala activitate transportul de persoane in conditii de lux,confort si siguranta.
2003 -
Colaboram cu marile agentii de turism si firmele de leasing din tara,pentru o mai buna desfasurare a activitati.
2005 -
Elegant Auto este un departament nou infiintat, in Constanta, ce are ca principala activitate vinzarile auto si toate serviciile aferente.
2006 -
Devenim parteneri oficiali cu firma Party Limos Constanta, specializati in inchirierea de limuzine.
2007 -
Suntem parteneri oficiali cu compania E.A.G. Rent a Car Constanta, specializati in servicii de inchirieri auto.

Tur turistic

Oferim transportul in tururi turistice cu: autoturisme, van-uri, microbuze catre diverse destinaţii. Te invitam sa te bucuri de frumusetile extraordinare pe care le intalnesti pe teritoriul minunatei noastre tari. De exemplu: puteti să vizitati Valea Prahovei şi apoi să mai savuraţi câteva zile Delta Dunării, sau sa vizitaţi minunatele mănăstiri pictate din ţinutul Bucovinei si apoi Constanta, Mamaia si restul de litoral romanesc, putem sa vizitam capitala Bucuresti si apoi Castelul Bran sau Peles.

Cateva propuneri:

  • Tur zona Transilvania
  • Tur Delta Dunarii
  • Tur Nordul Moldovei
  • Tur Valea Prahovei
  • Tur Capitala Bucuresti

Cu ajutorul nostru aveti ocazia sa vizitati cele mai importante obiective turistice din diferite orase, posibilitatea de a vizita manastiri, teatre, muzee, parcuri, monumente, etc.

detalii