Detalii rezervari

Oferim transport vip catre orice destinatie din Romania, transfer de la si catre aeroport, precum si transport catre orice obiectiv turistic din tara. Punem la dispozitie limuzine cu sofer pentru transport de persoane in regim de maxim confort.

Prin rezervarea unui serviciu efectuat de noi, economisiti timp si energie, beneficiind de un transfer catre aeroport sau de la aeroport catre destinatia dorita in conditii de confort si maxima siguranta. Puteti opta si pentru un transfer business in orice oras din Romania.

Pentru firma noastra, punctualitatea reprezinta un atu pe care il respectam cu strictete. Puteti avea incredere ca firma noastra va ofera servicii de calitate, pasagerii aflandu-se in siguranta pe intreaga durata a transportului.

Rezervarile pot fi efectuate utilizand formularul de comanda sau accesand pagina Contact, prin e-mail sau telefonic cu rugamintea sa ne furnizati toate datele necesare. Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer de aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului: aeroport, data si ora sosirii, precum si numarul zborului.

Formular de rezervare

Trimite