Transfer aeroport

Prin serviciul de transfer vip la aeroport, serviciu extrem de important, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri – turisti si oameni de afaceri – astfel încat sa fim un partener de incredere pentru clienti in realizarea de calatorii si vacante de succes.

Efectuam transfer aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni sau Baneasa in regim vip, privat, business cu autovehicule clasificate conform normelor internationale avand in flota: autoturisme, masini, van-uri, microbuze si limuzine de lux.

Transport VIP

Oferim transport vip catre orice destinatie din Romania, transfer de la si catre aeroport, precum si transport catre orice obiectiv turistic din tara. Punem la dispozitie limuzine cu sofer pentru transport de persoane in regim de maxim confort.

Pentru turistii aflati in concediu in Constanta, Mamaia, Navodari, Eforie, Neptun, Costinesti, Mangalia, sau oricare locatie sau hotel de pe litoralul romanesc,daca suntem solicitati, putem incepe transferul din fata hotelului sau locatiei de vacanta cu una din masinile noastre de lux sau cu o limuzina.

Oamenii de afaceri sau turistii care sosesc la aeroportul Mihail Kogalniceanu pot fi intimpinati de unul din soferii nostrii la terminalul sosiri si apoi sa fie condusi spre o anumita adresa sau hotel de destinatie.

Detalii rezervari

Rezervarile pot fi efectuate utilizand formularul de comanda sau accesand pagina Contact, prin e-mail sau telefonic cu rugamintea sa ne furnizati toate datele necesare. Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer de aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului:aeroport, data si ora sosirii, precum si numarul zborului.

detalii