Tur turistic

Capitala tarii - Orasul Bucuresti - "Micul Paris", te asteapta sa il vizitezi. Centrul vechi al Bucurestiului te intampina cu farmecul de alta data si vestita Casa a Poporului te impresioneaza prin dimensiuni.

In Romania descoperi briza Marii Negre, susurul izvoarelor de munte din Carpati, farmecul satelor traditionale romanesti si linistea interioara pe care o regasesti in manastiri si la centrele energetice.

De la Cazane si pana in Rezervatia naturala Delta Dunarii, batranul fluviu te invita sa-i admiri flora si fauna deosebita iar pe malurile lui poti savura mancarurile cu specific pescaresc.

Iti propunem sa descoperi istoria poporului roman vizitand cetatile de la Adamclisi, Rasnov, Sighisoara, Alba Iulia, Sarmizegetusa Regia, Castelul Peles si Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara sau Curtea Domneasca din Bucuresti.

Informatii despre cultura noastra si radacinile crestinismului le deslusesti pasind pragul manastirilor - adevarate capodopere arhitecturale si artistice. Trebuie sa vezi Manastirea Putna, Sucevita, Moldovita, Voronet, Varatec, Neamt etc.

Frumusetea monumentelor naturii te fascineaza si te invita sa le admiri: Babele si Sfinxul din Bucegi, La Targu Jiu te asteapta sa le admiri:Coloana Infinitului,Poarta Sarutui,Masa Tacerii creatii ale sculptorului Constantin Brancusi.

Oferim transport catre cele mai importante obiective turistice din diferite orase : manastiri, teatre, muzee, parcuri, monumente de arta, etc. Cu ajutorul nostru aveti sansa de a intra in contact direct cu alte stiluri de viata si descoperirea principalelor obiceiuri locale. Veţi fi impresionaţi de frumusetea lor.
La cererea dumneavoastra se pot vizita anumite obiective turistice sau istorice. Traseul poate fi extins pe mai multe zile in functie de cerere. In acest caz, va rugam sa ne comunicati o solicitarea pentru a va putea transmite care sunt costurile.

Puteti face acest lucru prin e-mail sau telefonic, cu rugamintea sa ne furnizati toate datele necesare , sau accesand pagina Contact